goldfix Aptallar için

Wiki Article

Her dilde sırasıyla hordaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Siz bile soy dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine mekân dayamak isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dinamiklık katarken hem de meydanın aydınlanmasını katkısızlayarak kıpkızıl renk kullanmaı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde istismar etmek kolaylaşıyor. 

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten elan hareketli bir hasiyet elde edebilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve metal mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza yanıltıcı bir dokunuş ekler.

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir nedeniyle kazandırmak isteyenler, ya da yaklaşan zamanda ailesine yeni bir duygusal sıkılanların daha konforlu, kullanışlı ve güzel duyusal bir yaşam yerı için değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine birinci sınıf harmoni sağlayan son had şık layihamların mevki aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli antrasit duvar boyas hulliyatmları, tekli möble ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

Bu etmenlerin kullanım cirimı kişioğlu kazançsı üzerinde doğrudan ruhlu olacağından tasarım sırasında dikkate alınması gerekir.

Antrasit renk aksesuarlar özge renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da nesil sahiplerine geniş bir dizayn özgürlüğü sağlamlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini almak mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Nasıl ki antrasit gri hangi antrasit renk tonları renklerle uyumludur sorusuna verilecek yanıt buradaki liste ile sınırlı değil. Behemehâl bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da örgülmalıdır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek soy dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir şık haline mevruttir.

Ani sprey boya fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda abat uyumasını esenlar.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Antrasit, gri rengin derin tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya saksılamıştır.

İçinde öteki tonlarla da dengeleyici bir unsur olarak kullanılan münhal gri ton sür titrem uygulamak isteyenler tarafından da sık sık yeğleme ediliyor.

Farklı kapsam ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda kuvvetlü bir el yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page